torsdag 29 september 2011

Voff voff

Ett set i härliga höstiga färger har det blivit sytt.


Alla tyger kommer från S&S

Älskar den oranga velouren som heter bränd orange, så himla fin. Höll dock på att inte få några tyger alls, mitt paket kom nämligen på villovägar. Jag fick avi om att paketet fanns att hämta på mitt serviceställe men där hade de inget paket! Åkte dit några dagar senare men fortfarande fanns inte mitt paket där :( Personalen letade och letade men näpp, puts väck. Jag kontaktade S&S och förklarade att mitt paket inte fanns att hämta (jag var ju liksom inte så sugen på att behöva betala en avgift för outlöst paket, när pakatet inte fanns!) och så gjorde dom en reklamation till posten. Ganska snabbt efter fick jag mail från S&S att NU skulle mitt paket gå att hämta.

För att inte åka i onödan ringde jag till mitt serviceställe för att försäkra mig om att mitt paket verkligen fanns där, och jo det gjorde det. Jippii, äntligen ca 2 veckor efter att jag först försökt hämta ut det fick jag äntligen mina tyger ;o)


Å gissa vart paketet varit, det hade hela tiden legat hos utlämningsstället men paketet var så stort!! att de inte sett det?!?!?!! Hehe, är man tyggalen så är man. Lite tjurigt att det strulade så men som plåster på såren fick jag en trisslott av personalen ;o)



tisdag 13 september 2011

Trollkläder till trollungarna

Nu när mina småtroll börjat dagis blir det så att en dag var 4:e vecka kommer de att vara på dagis mellan 9-14 fastän jag är ledig. Jag gillar egentligen inte att lämna bort barnen när jag ändå är hemma, känns bara konstigt, men eftersom det annars bara blir 2 timmars dagis på hela den veckan så tyckte vi att det nog blir bäst med en "extradag" så att Sigge inte hinner glömma bort sitt dagis ;o)

Idag var en sån dag och gissa vad jag gjorde medans bustrollen var iväg och lekte? JAAA, givetvis kastade jag mig upp till maskinerna och började sy sy sy!!! ;O)


Gäller ju att ta vara på tiden, städa, tvätta och sånt tråkigt får hinnas med nån annan dag ;)



Blev en klänning till Tuvis i lila trolltyg. Kombinerade raglantröjemönstret från senaste Ottobre med kjoldelen från ett mönster i ett tidigare nummer. Klänningen är inte alls så sned som det ser ut på bilden utan blev helt okej.


Sigge fick en heldress i grönt velourtrolltyg, denna gången skippade jag huva. Eget mönster. Nu har jag sytt ett antal dragkedjor men känner fortfarande att jag har noll koll och lovade mig själv ännu en gång att aldrig mer ge mig på detta helvetespåhitt ;o) Men men, känner jag mig själv rätt så kan jag inte låta bli, bara ett försök till...;o)


Trolltyger från Kameleont och svart muddväv/jersey från S&S.


o