tisdag 26 juni 2012

Annie 3 månader

Med sina 4,9 kg och 58 cm är Annie fortfarande en liten nätt tösabit. Sover som en stock om nätterna och smilar och är glad på dagarna, en väldigt lätt bebis att ha att göra med :o)

Virkad hatt

Under midsommarhelgen roade jag mig med att virka när vädret trilskades ;o) En liten sommarhatt till Annie lyckades jag få till. Första försöket blev inget bra :( då virkade jag efter ett mönster från Drops och hatten blev enorm, fattade inte heller hur man skulle göra själva brättet (mina virkkunskaper stannar nån stans vid stolpar och dubbelstolpar ;o) ) Men på andra försöket, utan beskrivning, gick det betydligt bättre och brättet blev nåt improviserat tjofräs som faktiskt blev helt okej :o)




söndag 24 juni 2012

Midsommar

En trevlig midsommar har vi haft vid husvagnen. Solen har visat sig lite då och då, några regnskurar såklart, precis som det ska vara en svensk midsommar ;0)

Ungarna är ute och leker från morgon till kväll ( minus tjuriga tonåringar som i protest ugglar i husvagnen hela dagarna, deras förlust) och blir så där härligt skitiga så man får sanera dom innan läggdax ;0)
Massa nya kompisar och fina sommarminnen, det är livet det :0)

fredag 8 juni 2012

Sommardress

Ja om det nu skulle få för sig att bli någon värme i det här landet i sommar så är Annie redo ;o)
Men allvarligt, ska det vara sånt här tråkväder länge till? Vill ju sitta å gotta mig ute i solen, inte sitta inne med fleecejacka och raggsockar, blää :(
Skolavslutning på fredag och då MÅSTE det vara fint väder! så det så ;o)