fredag 17 december 2010

Födelsedag och sjukstuga



Ja igår den 16:e december fyllde Albin 11 år, hipp hipp hurra!!!



Nu blev det ett lite annorlunda födelsedagsfirande eftersom bacillernas mästare har flyttat in hos oss :O(
I söndags morse vaknade Tuvis och var jätte varm, under dagen lekte hon dock på som vanligt och verkade inte särskilt sjuk. På eftermiddagen fick Staffan feber som snabbt steg över 40-strecket. På måndagen var Tuvis och Sigge lite halvrisiga och hostiga och på kvällen fick Jonte feber. Under tisdagen steg både Sigges och Tuvans feber och de var riktigt risiga båda två med över 40 grader som inte ville sjunka trots alvedon. Staffan var fortfarande helt utslagen och nu däckade även Almida ihop med 39,4 :O( Onsdagen såg lika dan ut, det var bara jag och Albin som fortfarande var på benen. I går, torsdag, fick även jag en febertopp under dagen men jämfört med de andra som verkligen var helt utslagna får man nog säga att jag mådde hyfsat i alla fall.
.
När födelsedagsbarnet kom hem från skolan hade alla laddat upp sig med alvedon för att orka med en fika. Klart man måste äta tårta ;O)
Vissa orkade dock inte ta sig till bordet men nån liten bulle fick nog alla i sig.
Efter fikat började även födelsedagsbarnet känna sig dåligt och termometern visade snabbt på 39 grader :O( Så dagen avslutades som den börjat, med alla liggandes i soffan framför TVn med en isglass i mun ;O)




I dag, fredag, är i alla fall Sigge näst intill feberfri, maken står på benen, Almida har hittills ingen feber alls, Tuvis har fått i sig frukost, Jonte fortsätter knapra alvedon, Albin som väl har ett par tuffa dagar framför sig ligger pall i soffan och själv känner jag mig oförskämt pigg efter nattens feberattack och hoppas få förbli så. Pust vilken vecka!

1 kommentar:

Lisa sa...

Vad skönt att i alla fall de flesta är på bättringsvägen! Hoppas ni får vara friska allihop till jul!

Även om det inte är roligt att vara sjuk såg det rätt mysigt ut med den stora soffan full med ungar :)