måndag 23 februari 2009

Spegel spegel på väggen där...


Nej jag har inte blivit klonad men däremot upptäckt att det bor en rolig prick i vår spegel, en rätt tjusig sak om jag får säga det själv, påminner lite om världens sötaste lillasyster, inga namn nämda ;-)


Min nya polare har precis likadana kläder som mig, turkos velourklänning med orange flodisärmar och tights. Nu är det underbara turkosa tyget slut :( å mamma som tänkt göra en mössa också, men det får nog bli en beställning till hos Stoff o Stil snart, när mamma vunnit på lotto eller nåt;)
Klänningen är sydd efter ett hop-plock av olika mönster plus lite fantasi, flodisen på magen ritade mamman av från tyget fast i större storlek, och applicerade sen fast den. Som mönster till tightsen använde mamman ett par gamla avlagda köpetights som blivit för små till mig( storleken justerades lite på känn).
Mamma, och jag, blev mycket nöjda med resultatet, den turkosa färgen gjorde sig jättebra tillsammans med det oranga flodistyget, som är väldigt mörk/djup-orange, typ som trafikkoner ;-)

8 kommentarer:

Kristin sa...

Det var beröm du ville ha, och beröm skall du få!! :-)

Vilka underbara kläder!!!!
Tänk om man bara hade hälfen av den kunnigheten när det gäller att sy kläder - jag är riktig avis!!!

Dilbertina sa...

Så härliga plagg! Du skulle kunna leva på det där!!

Marri sa...

Hej! Har hittat din blogg ett par gånger tidigare men första gången jag lämnar en kommentar. Tycker att du syr jättefina kläder, önskade att jag kunde sy. Har försökt mig på det nån gång men det verkar inte vara min grej :(

Jag köper kläder istället, i massor :) Kika in i min blogg så förstår du varför.

6-barns mamma sa...

Hej!
jag vill ge dig en massa beröm..... tycker du gör sååå fina kläder till lilla Tuva!

Anonym sa...

Åh vad sött!
Det var faktiskt en jättefin spegel(bilden speciellt) ni hade! :-)
Ha det göttast!

Malin sa...

Snyggt!! Jag hade tänkt en siluett av en flodhäst på själva flodistyget. Men det där var verkligen också jätteläckert :-)

Sandra sa...

Hittade precis till din blogg. Nu vet jag hur jag ska göra med mina orange flodhästar som bara ligger. Tycker de varit svåra att matcha med något men denna kombo var ju bra för läcker.

KroKKoFin sa...

Gud vilken söt flodisdress. Superlyckad ju!