måndag 16 mars 2009

Projekt 4 i marsÄnnu ett flodisplagg har sett dagens ljus:) i kombination med den limegröna velouren blev det denna gång en kjol. Mamman hade redan tidigt i morse bestämt att det skulle bli ett kjolprojekt under dagen, men tanken var att hon skulle prova på att göra den här Men så hittade vi inget passande bommullstyg så istället för en böljande danskjol fick det bli en lite snävare modell och det blev ju bra det också, men mamman är fortfarande väldigt sugen på att ta sig an Beas beskrivning så risken finns att det blir mer kjoltillverkning framöver;-)
Å jag då, vad har jag hittat på idag? Tja, det gamla vanliga, tippat ut lite mjölk i knät, hällt ut mammas knappnålar över hela golvet, jagat kissen, gått igenom pappersinsamlingen (måste ju kolla så de inte slänger nån intressant reklam eller så) och busat med syskonen...å just det ja, jag tog en låååång middagslur för ovanlighetens skull, tänkte att mamma skulle få sy klart min kjol. Faktum är att jag sov så länge så att det blev en till kjol sydd, en lika dan, som nu finns på tradera (klicka på "hattbilden")

8 kommentarer:

Anna-Snoddas sa...

Jättefin kjol! Gillar att du blandat trikå och velour!

Ang. länkningen så finns det en grön knapp, när du gör inlägget. Markerar ordet, i det här fallet "Bea" och klickar på knappen - länk, och där lägger du till hela länken! Lycka till!

TuvaLiten sa...

Weeeey, jag klarade det! Tack snälla Anna-Snoddas för hjälpen och kul att du kikade in här:)

Ulrica sa...

Nu har Lisens mössa kommit! Sååå jättefin och den passade perfekt, hon har snart haft den på i en timme nu :) Ska visa bilder på min blogg så fort jag hinner! Har du fått mitt brev idag?

TuvaLiten sa...

Kul att hon gillade mössan och bra att den passade.Jisses vad snabba posten måtte varit, impad:)

Nä du vet här ute på bygden kommer inte postbilen förrän framåt eftermiddagen men då ska jag hålla utkik;-)

Anonym sa...

Vilken jättefin kjol! Kanonfin!!

Madelene sa...

Åh! Vilken fin kjol! kikar vidare i din blogg och tittar efter lite inspiration!

Madelene sa...

Lägger till dig i min blogglista :0) Hittade mycket fint här! :0)

Jessica Tyreskog sa...

Hejsan!
tar du emot beställningar. vad jätteduktig du är.
jessica.tyreskog@glocalnet.net