torsdag 5 mars 2009

Rapport från husgrunden

Vi är nu till 99,9% säkra på att det faktiskt är en fågel som byggt bo under vårt hus. Mimmimimiet låter numera som fågelkvitter/hysteriskt fågelungeskrik efter mat! Vi har inte sett någon fågelmamma/pappa flyga in under huset så vi vet inte vad det är för sorts fågel, men det visar sig väl så småningom. Nu är det ju så att Ronjavovven skäller hysteriskt varje gång kvittrandet sätter igång, och som alla vet är fågelungar väldigt hungriga av sig, så de kraxar liksom oavbrutet i omgångar, därför har vi snart en hes hund och troligtvis döva fåglar:( Så skulle ni framåt våren få besök av exempelvis en liten talgoxe som inte kvittrar utan härmar en hund, så vet ni att den fågeln kommer direkt från TuvaLiten-BB ;-)

Tycker dock fortfarande att Ulricas version om dvärgen passar in, för inte sjutton dricker fåglar öl och läser porrtidningar. Så jag håller fast vid hennes teori, klart det bor en liten alkoliserad snubbe under vårt hus, PLUS ett gäng småfåglar. Hmmm...kanske fåglarna varit på ölen i alla fall, och därför inte klarat av att bygga bo uppe i ett träd, utan hamnat i husgrunden...(funderar vidare)

Häromdagen kom ett litet paket i brevlådan, det var mammans namnhalsband som hon beställt från http://www.parlsmycken.com/ Mamman har länge funderat på att skaffa en tatuering med alla fyra barnens namn, men det här var ju en billigare och framför allt smärtfriare metod :)



Det fick bli smeknamnen på Tuvalie/Tuvis och Jonathan/Jonte eftersom det bara fick plats sex bokstäver, men det funkar ju det också. På hjärtat står det "Made with love", och det passar väl bra:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilket otroligt ljuvligt underbart halsband!!
Vill också ha! :-)

Anonym sa...

Jättefint! Jag har också funderat lite på tatuering men stannat vid tanken, håller med dig, halsband är smärtfriare! Fast o andra sidan har vi klämt ut fyra barn, så vad är väl en liten tatuering ;)

TuvaLiten sa...

Ninni: Just nu är det 50% på valfri vara, skriv bara i meddelanderutan när du beställer, vilken vara du väljer att använda rabatten på. Jag betalade bara 110 kr!!!

Ulrica: jo, vi borde väl vara härdade mot smärta vid det här laget;) men med tanke på hur maken gnällde efter sin tatuering så blev jag lite avskräckt, fast å andra sidan, han är ju man! Nä, kommer jag bara på hur jag vill att tatueringen ska se ut och var på kroppen den ska vara så slår jag till:)