lördag 21 mars 2009

Jordgubbar och blommor

Vid en shoppingrunda idag med hela familjen fick storasyster syn på en jättefin limegrön fleecejacka som hon tyckte vi skulle köpa till lillasyster (tror det var på Stadium) men efter att ha öppnat upp plånboken till förmån för kläd och skohandel till storebror J (varför har 12-åringar så dyr smak?) tyckte mamman att ett fleecejackeköp till minstingen, som absolut INTE behöver mer kläder, var onödigt trots att jackan var jättesöt.
Men sen när vi kom hem satt mamman och funderade på den där fleecen, kanske Tuvis behövde en liten tunn jacka i alla fall, något att ha under vårjackan till att börja med ;o) Så kom mamman att tänka på att hon faktiskt köpt hem ett tunnt microfleecetyg från S&S, som låg orört i skåpet.
Fram med saxen.

Utgick från ett klänningsmönster (för att få någorlunda proportioner på arm-halsavstånd) som kortades ner och fick långa ärmar. Dragkedjan återanvändes från en urväxt luvtröja och simsalabim så hade lillasystern som absolut INTE behövde mer kläder, en fleecejacka i sin garderob...



Modellen bestämde sig för att hoppa över middagsluren idag (märkligt, när hon sovit ca 2 timmar/dag tidigare i veckan, men Tuvans sovtider blir vi nog aldrig kloka på här hemma) så därför slocknade yrvädret tidigt i kväll = inga livebilder.

3 kommentarer:

Madelene sa...

Jätte fin! Nu ser jag knappt skärmen...supertrött! Natt natt! :0)

Heilt spesiell sa...

Nei du trenger såvisst ikke kjøpe når du lager så flott som dette!

Helena sa...

Jättefin! Jag har tittat på det där tyget hos Stoff och Stil också, ska se om det finns kvar och kanske beställa hem lite. Men det får väl bli efter Marsutmaningen...