torsdag 12 februari 2009

Helt oskyldig


Ett smörlock...hm...intressant...


...jag looovar, jag HAR inte rört locket!!

3 kommentarer:

Botti sa...

Men guuud vad gullig hon är!!! *ler* En lite finurlig tjej!

Kram
/B

Anonym sa...

Nejdå, Tuvis jag tror dig! Det var säkert din mamma och så kletade hon bara lite smör på dig för att avleda misstankarna :) Det här börjar bli lite pinsamt, jag erkänner, jag har redan varit här 4 gånger idag(det är jag som är lessebo eller har jag fattat fel? Det står alltid överst iaf när jag är inne, tur att jag inte bor i lessebo iaf :) Köket ska bli vitt, ikeas lidingö, hade jag tänkt mig och så blir det nog mörkare golv, japp det blir nog bäst!

TuvaLiten sa...

4:a gånger, men det var väl inte så mycket:) Jag har några bloggar (bla din) som jag klickar in på så fort datorn sätts på om mornarna, och sen bara måste man ju kolla till varje gång man är vid datorn, för det kan ju vara ett nytt inlägg, beroende?..jag.. troligtvis;)

Vilken tur att du inte bor i Lessebo då, det är säkert ett trevligt ställe men man kör gärna igenom så snabbt som möjligt:) Å "listan" har jag mest för att visa gubben att mina besökare inte bara kommer från hans sida (för inte är ni väl fiskenördar allihopa?), och så är det lite kul när man plötsligt upptäcker en besökare från typ Kina eller nåt:)