torsdag 24 november 2011

Tillökning väntas

Ja så är läget, flocken utökas ;o) I april väntas vårt 6:e underverk anlända, om det blir en lillebror eller lillasyster återstår att se :o)

Efter att ha mått eländigt de första 3 mån har nu illamåendet försvunnit och orken så sakteliga börjat återvända, och med det även sylusten!
Har blivit lite sytt till "Kung-fu Pandan" :O)


Omlottbody i paraplyflygarna från Lilofant. Här missade jag att man inte skulle lägga till sömsmån på bodymönstret så det blev nog troligen mer en st68 än en st62 som var meningen ;o) Haremsbyxor i svart velour från S&S.
Omlottbody i orange med bruna bi-tyget köpt hos Strömming som ärmar. Mönster på bodyn finns här.
Sparkbyxa i brändorange velour från S&S, tror att mönstret kommer från ottobre 6/2007.

Sparkdräkt sydd efter mönster i senaste Ottobre men jag valde att sätta knappar i en sida istället för dragkedjor. Tyvärr blev dräkten hur bred som helst, som ofta med Ottobres mönster :( men den får väl funka som ett hemmaplagg eller pyamas. St 50.
Ännu en heldress, denna gång har jag dock minskat ner mönstret ganska rejält på bredden. Ooga booga och svart velour som jag köpt av någon i "Tygsamlarna" på FB :o)Myspysdress nr 3, i gröna trollvelouren från Kameleont och orange velour och mudd från S&S.Sparkbyxor i velour, st 56, mönster från Ottobre (6/2007 tror jag) och en färgsprakande liten filt i 5 små aportyget från LiandLo med en baksida av multirandig velour från Kameleont.
Ja det var nog allt på bebissyttfronten för denna gång ;o)
5 kommentarer:

Lisa sa...

Vad mycket fint! Håller också på och syr hängslebyxor efter det mönstret, men jag har missat att det ska vara mudd på benen (har kantband istället) så de kanske blir jättekorta! :)

Skönt att du mår bättre nu, hoppas det fortsätter kännas bra resten av vägen!

TuvaLiten sa...

Det SKA inte vara mudd enligt mönstret, men när jag sydde byxorna hade jag inte tidningen hemma utan bara själva byxmönstret och gissade på mudd ;) så jag tror nog snarare att mina byxor blir för långa och dina alldeles lagom ;o)

6-barns mamma sa...

Grattis till tillökningen! när jag såg ditt inlägg under här förrut om overallerna, så kom tanken att det kanske var en till på väg!
Stort grattis och jättefina kläder!

TuvaLiten sa...

Tack tack, Eva! Å visst var det väl av dig som jag fick hängselbyxemönstret? Har för mig det ;o)

6-barns mamma sa...

Ja jag sände dig det när Sigge var liten bebis! Roligt att det kommer till användning, blir så sugen på en egen liten när jag läser om alla som väntar smått - men jag får nog vänta på barnbarn, maken vill inte ha fler nu!