tisdag 17 april 2012

Den nöjda bebisen

Det här kommer jag väl antagligen att få äta upp om jag säger det, men jisses alltså vilken "snäll" bebis vi fått. Annie är så himla lätt att ha att göra med, hon sover, äter, skiter (gärna samtidigt) eller så ligger hon vaken och bara är, nöjd och belåten :o)

Nu börjar även vikten så sakteliga klättra uppåt och hon har nu passerat 3 kg, wiihoo!! Vi kämpar på med amningen men eftersom lilla damen gärna somnar vid bröstet och nöjjer sig med det lilla hon hunnit få i sig så får vi även ge ersättning. Känns lite tråkigt att det inte vill funka riktigt denna gång, men huvudsaken är ju att lillskrutt mår bra och får i sig mat. Kanske amningen tar fart lite längre fram, eller kanske hon helt väljer bort bröstet (snyft), i vilket fall så har vi i alla fall försökt.


2 kommentarer:

Gittan sa...

Härligt att läsa att fler fått snälla bebisar! Våran Iris är ett halvår nu och är väldigt mycket vaken men fortfarande väldigt snäll!!!

Lisa sa...

Vi har också fått en väldigt lugn och lätthanterlig bebis, och jag går bara och väntar på att hon ska börja skrika och hålla mig vaken på nätterna :) Det känns lite för bra för att vara sant!

Hoppas det ordnar sig med amningen! När hon blivit lite större och piggare kanske det går bättre!