lördag 26 september 2009

Liseberg eller chokladpudding? inget svårt val....;O)

Jag har verkligen varit totalt värdelös på att blogga sista tiden, skärpning!!
.
Det händer inte så mycket spännande här i byn för tillfället, det är mest vardag med jobb, skola och dagis. Ingen tid vid symaskinen har det blivit heller, bortsett från en liten mössa till Tuvis och ett expriment med en bebismössa så har maskinen fått stå och samla damm.


Idag är dock pappan, Albin och Almida iväg på äventyr på Liseberg! Det är inte utan att vi som blev kvar hemma (mamman, Tuvis och Jonte) är lite avundssjuka, men att sitta på en buss 4-5 timmar enkel resa, med en 2-åring och med mammans foglossning, kändes inte som ett alternativ. Så för att trösta oss åkte vi iväg en runda och käkade middag på restaurang :O) och så handlade vi hem smörgåstårta och chokladpudding att smaska framåt kvällen ( ja jo, mamman börjar så smått gå upp i vikt nu, hrm inte konstigt alls...;O) )
.
När Jonte slutade ettan åkte vi föräldrar med bara honom till Tivoli i Köpenhamn. Meningen var att när de övriga barnen slutade ettan skulle även de få göra en rolig tripp, med föräldrar men utan syskon. Men så när det var dax för son nr 2 att få sin resa, ploppade det visst ut en liten Tuvis lagom till sommarlovet, resan blev uppskjuten och nu i somras när det var storasysters tur att sluta ettan var mamman en illamåendes varelse ;O) och så hade vi ingen barnvakt.
.
Nu ordnade barnens ju-jutsu ledare med en resa till Liseberg, så då passade det bra att låta 8 och 9-åringen få sitt roliga, och jag tror de är nöjda med att få ha bara pappa med sig, jag menar, vem vill ha en växande flodhäst flåsandes bakom sig - Vääääänta, jag hinner inte med! Nä, jag är övertygad om att det kommer hem två nöjda men trötta barn framåt natten :O) Å vi här hemma lär somna mätta i alla fall, och några gram tyngre ;O)


2 kommentarer:

Ulrica sa...

Gissar på att de hade jätteroligt :) Och vad hungrig jag blir när du nämner smörgåstårta o chokladpudding ;) Hur gott som helst :) Hoppas att du mår rätt bra iaf, bortsett från illamående o foglossning då alltså ;) Och du är inte ensam o vara dålig på o blogga men vi kommer nog igen ska du se ;)

Anonym sa...

Ja de hade säkert trevligt!!
Hoppas allt e bra med er. Jag har varit uselt dålig på att blogga själv samt kika in till er andra!
Men ha det fint!