söndag 6 september 2009

Vassa stenar, snoriga näsor och dumma bilar

Nu verkar vi ha en liten uppförsbacke här hemma i Glas-slottet, det började med ett telefonsamtal från skolan i torsdags, Abbe hade skurit sig rejält i fingret av en vass sten så det blev till att åka raka vägen till vårdcentralen. Som tur var slapp han att sy, lite tejp och ett jättebandage blev det dock. Meningen var att "paketet" skulle sitta på ett par dagar runt fingret men är man en 9-årig grabb så kanske det inte är en rimlig önskan. - Mamma, mitt bandage sitter kvar i äppelträdet och tejpen är oxå borta...hmmm, vadå ta det lugnt?? ;O) Ja ja, fingret verkar läka bra så det får väl räcka med vanligt plåster.
.
Själv har jag åkt på en eländig förkylning :O( Fick åka hem från jobbet i fredags och har sedan dess legat nerbäddad i sängen. Är väl ingen större fara med mig men orken var liksom nere på noll redan innan förkylningen så nu har kroppen sagt ifrån. Ryggläge och sömn så ska jag nog komma på fötter igen, men det verkar vara en envis snorbaskelusk som satt klorna i mig :O(
.
Sen har bileländet bestämt sig för att jävlas, hokus pokus så tänds instrumentbelysningen och går inte att stänga av. Då kan ni ju gissa hur piggt batteriet är när det stått och lyst en hel natt, just det...grrrrr...irriterande :o(
.
Nä, lite eländigt är det just nu och det verkar förfölja hela familjen, eller vad sägs om storsonens förlust i fotboll 13-0 !!! no comments ;O)

3 kommentarer:

Ulrica sa...

Stackars er, vilken otur :( Visst är det konstigt att allt ska komma på en gång :( Det är samma här , alla är förkylda o diverse otrevligheter :( Nu får det här vända så att vi får lite tur! ;) Kanske det snart är dags att visa upp lilla kulan med på bloggen? :) Ha det så bra :)

Anonym sa...

Åh och usch vilken otur ni har! Ja det känns igen det där när det känns som allt går emot! Till slut blir även små saker till berg som ska bestigas! Krya på dig och hopps det vänder till det bättre snaraast!

6-barns mamma sa...

Det är väl så dom brukar säga, allt kommer på än gång!
Hoppas det vänder snart för er, och allt går bra istället!
Kramar!!!