torsdag 10 december 2009

Ho ho ho

Oj vad tiden rusar iväg! Nyss var det ju sommar och maskrosorna stod i full blom, nu är det helt plötsligt 2!! veckor kvar till jul, oooops, märkligt att man blir lika överraskad varje år ;O)
Tomten har i alla fall detta år fått hjälp av en liten lärling, som nu som bäst håller på att tämja sin "Rudolf med blåa mulen" ;O)
Den numera smällfeta mamman vaggar fram likt Macka Packa (ni har väl kollat på "I drömmarnas trädgård") och känner sig allmänt less på det här med att vara gravid nu. Fast lillebror får gärna stanna kvar i magen tills efter nyår fastän det känns som en evighet dit. Foglossningen from hell håller i sig och nu är det kryckor som gäller vid de nattliga toabesöken :O(, på dagarna går det att förflytta sig utan hjälpmedel men det gör ooont. Därför sjukskrev sig nu mamman den sista veckan innan det var dax att börja ta ut f-penning. Vem vill handla av en kassörska som mer eller mindre sitter och lipar av smärta, typ, och inte är kapabel till att förflytta sig om en kund behöver hjälp, nä det är nog bättre att gnällmamman håller sig hemma nu sista tiden innan Bf.
Så här går det om man ställer fram ett helt spann med lingonsylt framför en 2½-åring, bara så att ni vet ;O)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Usch foglossning är nte skoj!! Hoppas det går över fort sen när killen kommer ut!
Ha det gott och god jul!

Strömming sa...

Hälsningar från en smällfet gravidless sybloggare! Fast tack och lov har jag sluppit foglossningen denna gång - förra gången var det kryckor här med. Nu är det mer allmänt less, sammandragningar och halsbränna som spökar.

Ha en skön jul! Hihi, så skulle det nog se ut här också om man satte hinken med sylt framför 1 ½ åringen!

Anonym sa...

Makka Pakka som är så söt! Han är vår favorit.

Då blir det kanske snart massor med babykläder på bloggen?

Lycka till och god jul på er alla!

TuvaLiten sa...

God jul på er oxå! ;O)

Ja förhoppningsvis försvinner foglossningen när lillen tittat ut, det är verkligen plågsamt:O( Tack o lov har jag sluppit halsbränna, det låter inte särskilt nice det heller. Strömming, när var det du skulle ha din bebis? Visst blir man less, men det är nog bäst att bebis håller sig på plats tills efter nyår.

Bebiskläder på bloggen, nja, jag har helt tappat stinget med symaskinen. Har ingen lust o ork och dessutom äger jag inga bebismönster. Men vem vet, kanske får jag en liten sovare som låter mamma pyssla i lugn o ro ;O)