lördag 24 juli 2010

Å regnet det bara öser ner...

Ja men okej då, jag gnällde väl lite när det var som varmast här i torsdags, och ja okej då, jag önskade väl att det skulle bli lite svalare luft men det här!.... Nu har det öspissregnat hela dagen och det, mina vänner, kan jag säga är pisstråkigt :O( I går när det kom en liten skur var det bara mysigt att kura i husvagnen men nu börjar man få en smått klaustrofobisk känsla när 7 pers och en hund ska samsas på typ 5 kvm, ingen höjdare. Men det är väl det som är meningen med semester, att man ska umgås med familjen ;O)
.
Nu är vi ju dock på världens bästa camping, som anordnar aktiviteter för barnen både ute i det fria och under tak så barnen har i alla fall något att göra, trots vädret. I gårkväll var det minidisco och Almida och Tuvalie dansade loss, Tuvis uppskattade verkligen sitt första discobesök ;O)
Förutom disco finns det massa av material som barnen får pyssla med, och i gårkväll kom den här roboten till vår husvagn och ville sova över ;O)
Å nu i kväll kom dessa fina ungar hem


Nu hoppas vi att vädret blir lite bättre våra sista dagar här på Lysingsbadet så att vi kan bada i poolen i stället för förtältet! ;O)

2 kommentarer:

Fia sa...

Känner precis som du...alltså pissregn är inte vad man vill ha när man har flera barn....!

Nu ska vi snart till vårt krypin: mannens favoritställe, jag är något mer skeptiskt: det är liksom liiite trångt. Att sova iaf...men är det trist väder så får man gärna lappsjuka direkt. O det är ingen camping så det går inte att förlita sig på att några andra har lysande idéer för barnen....Japp, lite kryptiskt skrivet men vill inte riktigt avslöja vad vi ska...;-)

Vi håller tummarna för lite mer sommarväder tycker jag! (Fast annars kan man ju vara säker på att det kommer den 11 augusti...när jobbet kallar igen...om inte annat när skolorna börjar..då minsann brukar solen stå som spön i backen...)

Anonym sa...

Härligt när barnen också har mycket att göra att de inte blir leda och uttråkade.
Fast mina börjar komma i den åldern att bara det finns internet så är de nöjda ;-))