söndag 17 april 2011

Vårgröna kläder

Vilket underbart väder det varit idag!! Almida, Tuvalie, Sixten och jag tog med oss hunden och gick på en liten promenad i skogen för att norpa lite påskris.

Det är ganska kul att se hur olika våra barn är till sättet, några av dem är riktiga skogsmullar medans några är raka motsatsen. Tuvis tillhör nog kategorin som inte är särskilt impade av insekter, granbarr och knöliga skogsvägar. Så fort hon råkade nudda en gren eller fick ducka för att komma förbi några buskar skek hon och ojjade sig och ville gå hem ;o) Att hon sen upptäckte att det bodde myror i skogen var liksom droppen för lilla damen som snabbt spatserade hemåt i sina, enligt henne, förstörda gympadojjor ( det hade kommit lite gegga på de rosa skorna, och gummistövlar skulle hon aldrig få för sig att ta på) och rysande borstade bort några granbarr från håret.

När vi var nästan hemma kom det en citronfjäril och då stannade hon upp och sa - Ååh vad det är vackert i skogen!! :) fjärilen flög iväg bland träden och Tuvis suckade dystert - Nu är det inte vackert i skogen längre, kan vi gå hem nu? ;) Min prinsessa :O)

.

Efter att ha intagit både lunch och kvällsmat utomhus tyckte jag att en liten stund vid symaskinen var tillåten och lyckades då få klart detta våriga set

Härliga paraplyflygarna ;O)



1 kommentar:

Fangoria sa...

Snyggt och härligt set!!! =) Mycket fint har du hunnit sy sen sist jag kikade in!