fredag 26 december 2008

Annandagsrea

I dag åkte hela familjen i väg på shoppingrunda, måste ju kolla in lite REA. Efter att ha sprungit i ett antal affärer hamnade vi på IKEA för att käka lite lunch. Där gjorde mamma dagens fynd, tyg för 9 kr/m, storasyster A som länge velat ha upp ett draperi i sitt rum valde detta färgglada tyg.



Så nu har mamma suttit en stund vid symaskinen (hon HATAR att sy gardiner och sånt tråkigt, men syrran ville ha upp draperiet bums) och här är resultatet.



Nu är sovhörnan avskärmad och mysfaktorn blev hög.



Mamma köpte även detta tyg till mitt rum (är ceriserosa och inte rött), men hon har inte riktigt bestämt vad hon ska göra av det än, kanske blir det en väggbonad eller gömmer vi dörren till köket bakom tyget eller...





3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp!
God fortsättning!!
Vad fint det var i barnrummet!!!Hur har ni fixat det? Med väggen med fönstret och draperiet?
Så läckert!!
Mer bilder!!!
:)

TuvaLiten sa...

God fortsättning själva!! Från början var det ett rum med två stora "snedtaksgarderober" på varje sida. Vi delade av rummet och öppnade upp "garderoberna" (för att få mer golvyta), men sparade en bit vägg som jag klädde in med smala lister och satte upp "vindskivor", sågade upp ett hål i väggen till fönster, på med lite röd färg och en ytterlampa. Voila, ett hus i huset;-) Fler bilder kommer.

Anonym sa...

Aha:) Tack! Det ser himla snyggt ut!!