onsdag 22 juli 2009

High Chaparral

Morgonen började med strålande solsken och klarblå himmel, och det varade ungefär så lång tid som det tog för oss att ta oss fram till entren till High Chaparral, när vi väl kommit innanför westernstaden fanns det inte en gnutta sol i sikte, och värmen var som bortblåst. Men men, lite dåligt väder stoppar inte familjen B, vi hann traska runt en bra stund, ända ner till Old Mexico innan regnet kom.



För att slippa den värsta skuren steg vi ombord på tåget, så nu har officiellt hela familjen blivit rånade ;O) inte hjälpte det att vi hade smugglat med oss vår jättestora och skrämmande hund, näpp - UPP MED TASSARNA, lät det.


Vi försökte vara lite ekonomiska (det är ju inte utan att det kostar på matställen på sådana här platser), och hade först en fikapaus med korv- och ägg-mackor, och senare åt vi medhavd lunch i form av en termos varmt (eller ja, det var meningen att det skulle vara varmt men...) vatten som tillsammans med lite pulver förvandlades till ljummet potatismos och kalla köttbullar! Kanske inte världens delikatess men det dög ute i duggregnet ;O)


Medans storasyskonen roade sig på tivolit besökte Tuvis Buffalo City och hälsade på i alla små husen.


Här har systrarna hamnat mellan några halvruskiga typer ;O)
När det började skrika i magen igen gick vi till campingen och lagade hamburgare i husbilen, riktigt gott med VARM mat! Lite klädombyte och så tillbaka till H C. Storbarnen åkte karuseller tills de var lika gröna i ansiktet som Abbes tröja. Pojkarna började bli nöjda men Almida skulle nog kunna fortsatt åka runt runt hela natten! Nöjda och trötta gav vi tillslut upp strax innan stängningsdax. Nu väntar lite kvällsfika och sen tror jag att alla syskonen B somnar gott efter en heldag på High Chaparral. Imorgon glider vi vidare mot mammans nöje, Ullared!!

1 kommentar:

Wicke sa...

Tittar in och säger hej. Ser att dina söta barn hamnat i dåligt sällskap, hihi.
kram, Wi