måndag 3 augusti 2009

Skara Sommarland



Nu har vi varit iväg på en liten tripp igen, sista veckan på mammans semester så det gäller att passa på. Den här gången hamnade vi på Skara sommarland, första gången för syskonen B. Vi kunde helt klart konstatera att vi lyckades få in en fullträff med vädret. Det började lite mulet på morgonen men sen sprack det upp och blev kanonfint, som gjort för bad och karusellåkning.



Abbe, Jonte, pappan och Almida in action



Jonte på väg att bli blöt



Albin och Almida på startlinjen

Mamman och Tuvis fick ta det lite lugnt, åka lite bilar på räls, tuff tuff tåg och bara njuta av solen, medans de andra vildarna tog sig an karusell efter karusell, vattenrutchkana efter vattenrutchkana, den ena värre än den andra.



Vi tog dock en liten åkpaus och passade på att titta på vattenshowen, där våghalsiga pirater kastade sig ut från farligt höga höjder ner i den pyttelilla poolen. Imponerande! Tuvis var dock inte så road när de sprutade vatten över publiken, hua för att bli blöt ;O)



Brinnande pirat slänger sig handslöst ner i poolen


Å så träffade vi "Kotte"


Efter en heldag inne på parken blev det grillning på campingen och sen somnade alla syskonen på två röda...
.
Dagen efter var det tyvärr inte alls samma fina väder, men vi gav oss på ännu ett besök i parken, dock utan badkläder denna gång. Det blev karusellåkning för hela slanten, vi höll ut ett par timmar sen var alla trötta och dyblöta av regnet som kommit och vi beslöt att ge upp. Men attans vad kul vi haft :O) Den stora frågan som kvarstår är dock, -Vad hände med pappans skryt om att åka Fritt Fall? Glömde han bort det, var banan stängd, eller var det helt enkelt så att skrytpappan fegade ur? ;O)

2 kommentarer:

Madelene sa...

Va skoj! :0)

Anonym sa...

Ser hur skoj ut som helst!! Dit borde man absolut ta sig nån gång... tveksam till att det blir i år dock men...