lördag 8 augusti 2009

Sol sol sol sol

Så blev det visst riktig sommarvärme på mammans sista semesterdagar, 3 härliga dygn på soliga Öland med bara en massa sol, bad och sandgrävande ;O)






Tyvärr trivdes inte kameran lika bra på stranden som Tuvis, några sandkorn för mycket och linsskyddet vägrade öppna och stänga sig som det ska, därav de svarta kanterna på vissa bilder :O(
.
Första kvällen här på campingen fick de "stora" barnen varsin 20-lapp, det dröjde inte länge förrän Abbe kom springandes med en jättenalle under armen, han hade vunnit 2:a pris när han köpt några lotter. Genast ville Almida rusa och köpa upp sina pengar på lotter hon också, vi förklarade att chansen var väldigt liten att även hon skulle vinna och att det var onödigt att slösa upp pengarna på ingenting. Men den avundssjuka systern vägrade lyssna och efter tio minuter kom en överlycklig unge tillbaka, även hon med en nalle under armen! Dock lite mindre än storebrors vinst men gissa om hon var nöjd :O)

Tuvan med storasysters nallevinst
Kvällen efter gick mamman, pappan, Tuvan och farmor o farfar på promenad och hamnade vid lottstånden, mamman tänkte att även hon måste ju prova lyckan, 10 kr senare satt en mjuk och gosig pandanalle i vagnen bredvid en nöjd Tuvis!
Så, imorgon följer tre nya familjemedlemmar med hem till byn;O)

3 kommentarer:

Fia sa...

Hihi, tur när man har tur...för alla! Då slipper man så många diskussioner...

Anonym sa...

Vilka turgummor ( och gubbar) ni är!
Ser ut som ni haft det gött!

Wicke sa...

Åh, vad mysigt!
Skönt att se. När en annan börjat jobba igen..