söndag 15 augusti 2010

Full rulle

Swich så var den här sommaren över, eller nja, man får väl fortfarande säga att det är sommar men när semestertiderna är slut känns det genast som om hösten står och bankar på dörren. Därför var det så underbart att det kom lite värme nu igen och snabbt rafsade vi ihop lite pick och pack i husvagnen i fredags och drog över till Öland över helgen. Måste ju suga ut det sista av sommaren ;O)
.
Nu i eftermiddags var vi och hälsade på några bekanta som fick bebis i början på sommaren, hade plockat ihop en bananlåda med Sigges urväxta kläder som vi skulle lämna. Å jisses alltså vad bebisar växer!! Sigge kändes enorm i jämförelse med den här lilla grabben som var 2 månader gammal. Å förutom storleken är det otroligt hur mycket bebisar utvecklas, tänk att Sigge för fyra månader sen var ett litet knyte som mest sov eller låg i någons famn och myste och var nöjd med det, medans han nu kryper, busar och bits! ;O)





När Sixten nu kan krypa så gäller det att hänga med, han är i o f inte särskilt snabb än, men envis och försöker ställa sig upp mot både det ena och det andra, vilket inte alltid är så smart när man är 6½ månad och inte har särskilt bra koll på balansen. Då blir det ju en och annan vurpa om inte någon är snabb att fånga upp.
Mamma hade väl helst sett att den lille parvlen väntat nån månad eller två med sina akrobatframträdanden och i stället övat sig på att sitta stadigt på golvet. Men tydligen har den här ungen inte tid med sånt trams som att sitta still och plocka med leksaker, nä, inte när det finns en hel värld att utforska där ute. :O)

,

2 kommentarer:

Strömming sa...

Sixtens tvilling är inte riktigt lika snabb och det är vi nog glada för! Visserligen står han och gungar på alla fyra och försöker hasa benen framåt men mer än så (samt endel bakåt) kommer han inte!

Vad stor han ser ut när han kryper! R försökte häva sig ur badbaljan idag så snart är han nog också på språng!

Strömming sa...

I älskar förresten sin kjol och den har använts flitigt i sommar! :D