torsdag 23 september 2010

Hejja Bamse!

Var uppe på stan idag och inhandlade vinteroveraller till smågrynen ;o) Tuvis som är väldigt bestämd vad det gäller kläder hade redan nobbat ett antal overaller som vi tidigare tittat på och jag vet ju att om den ungen inte gillar kläderna så går hon hellre utan eller stannar inomhus, så därför gällde det att passa på nu när Lindex hade den perfekta overallen, dvs Jååååsa och med hejja bamse på ;O) Kan ju inte bli bättre, inte enligt Tuvalie i alla fall, själv är jag väl kanske lite skeptisk till den ljusa färgen och ser redan framför mig hur snygg den kommer vara efter första åket nerför en isig snöfri jordbacke, men men...
.
Givetvis måste ju Sigge oxå ha en "hejja bamse", och med matchande mössor och vantar blev de så fina så. Helst hade Tuvan sett att även lillebror fått sin overall i den finaste färgen, rosa alltså ;O) men nu fick det bli en härlig blå/turkos i stället.

Så nu är vi rustade för vintern, nästan i alla fall, tycker nog det saknas något på Tuvans fötter...

1 kommentar:

Lisa sa...

Vad fina de blev! Ser lite roligt ut bara med den stora handen som sticker fram från någon som gömmer sig bakom barnen :)