lördag 25 september 2010

Tre Indianer och ett lejon



Efter dagens lunch på Mc D fick vi tre indianer med oss därifrån. Tre indianer som var laddade för ett besök på Leos lekland.



Den fjärde indianen skippade krigsmålningen men var allt sugen på att leka han också ;O)
.
Vi roade oss ett par timmar, mamman fick en chans att visa sin talang i bordtennis, sopade banan både med Jonte, Almida och en okänd liten 4-5-åring (no mercy, vinna eller försvinna ;O) hehe). Å pappan var kung över bordshockeyn, här låter vi inga småungar segra inte, en match bör tas på fullaste allvar, så det så ;o)

Tuvis-skruvis for runt som en vilde, åkte rutchekanor, hoppade studsmatta och simmade i bollhav. Inte en chans att man orkade hänga på i hennes tempo. När vi skulle åka hem var hon helt slut och protesterade inte ens, även en tapper Indian behöver en paus ibland.
.
Och lille Sigge då, ja han kröp omkring i 500 knyck hela tiden, och så klart ville han också vara med å leka. Vi har ju ett litet bollhav här hemma som han brukar fara runt i, men det här! det var ju bara höjden av lycka, Sigge ääääälskar bollar!! ;O)



När alla fått sitt lek och busbehov mättat för denna gång begav vi oss trötta men lyckliga hemmåt, lyckligast var nog den här tjejjen som fick 300 kr i hittelön då hon hittade en borttappad plånbok på en parkering.


I bland ska man ha lite tur! :O)

Inga kommentarer: