torsdag 21 oktober 2010

Å så blev det vinter!!

Igår när vi hälsade på mormor stod radion på och Tuvis hörde då att de sa på vädret att det skulle komma snö. Hela dagen gick hon sen och talade om för alla att - I da tommer de nö! Besvikelsen gick inte att ta miste på när hon på kvällen gick och la sig och ledsen konstaterade att - Mamma, de tomm ingen nö i da.
.
Gissa om det var en lycklig unge som tittade ut genom fönstret i morse och såg det här!


SNÖ!!! Å inte bara lite snö utan faktiskt närmare tio cm än de 5 som de lovat på vädret. Helst hade Tuvis hoppat i overallen och sprungit ut direkt, med bara nattlinne under, men efter lite övertalning gick hon med på att i alla fall äta frukost först ;O)



4 kommentarer:

Helena sa...

Det ser ju riktigt härligt ut men för egen del ser jag gärna att snön väntar med att komma :)

Kristin sa...

Vilka härliga vinterbilder! Men jag är ändå glad att det kommer dröja ett tag innan det ser ut så utanför mitt fönster =)

Krumitott sa...

ÅH! Jag vill också ha snö! Här skulle det ha kommit snö idag, men än har det inte blivit nåt. Gumman blev mer än lite besviken... "När kommer snön?" har hon frågat om och om igen.

Freedomtravel sa...

Oj, vad mycket snö! Svårt att tro att det är samma land, även om vi såg några tveksamma små flingor, som snart smälte bort, för några dar sen... ;)