fredag 14 januari 2011

Födelsedag

Ja igår blev storkillen hela 14 år gammal, fattar ni fjorton bast!!! helt galet. När man själv var 14 år var man ju STOR, nästan vuxen, i alla fall visste man bäst och klarade sig heeelt själv ;o) jo jo...
.
Tycker nog ändå att Jonte har båda fötterna på jorden och har gett oss en mjukstart på livet med tonåring men det kan ju ändras över en natt. Se bara på monster3-åringen som flyttat in i huset och fått röstresurser som överröstar vilket larm som helst när hon sätter den sidan till ;o) för att i nästa stund vara världens raraste.


Jonte fixade marängtårta med "hjälp" av Tuvis, och med hjälp av övriga familjen och farmor o farfar blev det inte en smula kvar ;o)
.
Det andra lilla monstret i familjen har nu lärt sig klättra upp i soffan själv, och han stoppar inte där, nä helst ska han sitta uppe i fönstret, därav avsaknaden av blommor och den inte allt för välputsade rutan ;o)



1 kommentar:

Anonym sa...

Ja... vi har också haft tur eller vad ska man säga med tonåringar. Stortösa fyller 17 på onsdag och du må tro hon tycker hon är stor :-)) Lillstrumpa fyllde 13 i november... undrar om man alltid kommer tycka att hon är vår "bäbis" ;-)) fast hon gillar väl inte helt att bli kallad bäbis.
haha det där med ljudlig 3-åring känns igen även om man börjar glömma sakta...