måndag 29 juni 2009

Grattis Tuvalie!!

Dagen började med paketöppning i sängen...


...dagens paketskörd innehöll bla nya grytor till leksaksspisen, en blå hoppälg (som egentligen var en ren men det låtsas vi inte om), en rosa nalle, docka, sandlådesaker och ett golvpussel...



...framåt lunch kom de första gästerna och det blev en mysig stund ute i trädgården där vi åt pastasallad och fikade tårta. Tuvan och sysslingpysslingen badade i poolen, å vilket underbart väder!!


Framåt eftermiddagen kom nya gäster och det blev åter igen fika i trädgården. Den här gången smaskade vi apa- och banan-tårta ;O)



Efter en lång dag utomhus, med trevligt sällskap och full håll i gång, blir man lite sliten. Å då är det inte så noga med vart man väljer att ta sin tupplur ;) man somnar där man är helt enkelt!


8 kommentarer:

Jenni med barnen på T sa...

Grattis Tuvalie min framtid Prinsessa, tänk att vi föddes på samma dag ;-)

Kramisar
Tiam

(nu verkar det funka att kommetera men Mamman din fick ett mail iallafall)

TuvaLiten sa...

Jag ändrade lite i inställningarna och plockade bort lite "grejs" i sidomarginalen, hoppas hoppas att det hjälpte så att de som vill lämna en kommentar kan göra det nu. Blir gaaaalen på denna strulblogg!!

Sandra sa...

Vilket härligt ställe hon hittade att sova på, såg jätteskönt ut i värmen!

Vilka fina tårtor!

Madelene sa...

Grattis Tuvis! :0)

Fia sa...

Grattis Tuvis!
Håller på att ladda upp inför de två äldsta barnens gemensamma födelsedagskalas för släkten...båda fyller i juli så då är oftast ingen hemma så därför har vi slagit ihop firandet för släkten.
Vi däremot firar på deras "riktiga" dagar!

Såg rätt skönt ut att somna så där...

Ulrica sa...

Då får jag prova igen :)Sista bilden där Tuvis ligger utslagen på gräsmattan är bara för bra :) Ett klart bevis på att hon haft fullt upp hela dagen när man kan somna så där :)

Ulrica sa...

Helt fantastiskt, jag måste bara göra det en gång till :)

LillaBarn sa...

Grattis, vilken sötis... Sista fotot är jättefint, en bild säger mer än tusen ord!!