tisdag 2 juni 2009

OJ vad dålig jag är på att blogga!!

Fullständig bloggtorka här just nu, kanske det beror på det varma, fina vädret eller kanske helt enkelt på att det inte finns någon TID, varken till att sy eller blogga. Men en liten uppdatering om livet i byn ska jag väl hinna med ;O)


Tuvalie är nu inne på sin andra vecka på dagis, och allt går fortfarande kanonbra! Hon säger glatt hej då när jag går och sen är det fullt ös. Än så länge har jag bara lämnat kortare stunder, ca 2 tim, men nu resten av veckan kommer det bli lite längre dagar. Men det kommer säkert funka det med, hon stormtrivs!
Å när man varit på dagis och busat runt blir man så här slö när man kommer hem...

...så var vi tillbaka med middagsvilan och sena kvällar *mutter mutter*

Läget med mormor känns också mycket bättre, hon är mer och mer vaken och vissa dagar känns hon väldigt medveten och "med". Vänsterarmen blir starkare och starkare och hon vinkar åt oss när vi går. Hon försöker även svara genom att nicka och mmmmmma, och under hennes träning visade hon tydligt att det gjorde ont i benet och hade t om sagt Aj!! Så visst kommer det framsteg, små och sakta. Sen är det klart att vissa dagar känns allt hopplöst igen, man vill att allt ska vara som vanligt, men det är väl så det är, en berg-och-dalbana, upp och ner...

Å symaskinen den rostar nog snart ihop, den har stått helt övergiven sista tiden och lär nog så förbli, ett tag till i alla fall. Jag överdriver inte om jag säger att det full rulle hela tiden nu, med tre skolbarn som snart slutar skolan är det en hel del aktiviteter på gång. Det är härligt, då känner man att man lever! ;O)





3 kommentarer:

Madelene sa...

Låter kanon! :0) Samma här med bloggtorka! Symaskinen står mest hela tiden...har beställningar som skulle vart klara, men har inte haft TID...denna tid kunde vara mycket längre ibland känns det som!

Wicke sa...

Men symaskiner kanske OCKSÅ behöver lite vila ibland? Särskilt soliga dagar!

Helena sa...

Ja, det är verkligen fullt upp den här tiden på året! Mycket som ska ordnas på jobbet innan semestern och så barnens alla aktiviteter och utflykter. Kul men man känner sig lite lätt stressad!