fredag 12 juni 2009

!! Sommarlov !!




Så var det då äntligen dax för skolavslutning, vädret kunde ju varit bättre men det hör väl nästan till att man ska huttra lite i sina för tillfället nyinköpta sommarkläder ;O) (Mamman skäms över att hon detta år inte hunnit sy några klänningar till tjejerna, fy fy fy).

Tuvis klarade galant av två sittningar i kyrkan, lite muta i form av smörgsrån och lite bläddrande i psalmboken, så vart tösen nöjd.


Efter avslutningen blev det ett besök på den exklusiva restaurangen Mc D, och sen hälsade vi på mormor som fyller 62 år i dag. Hennes framsteg slutar aldrig att förvåna oss, idag hade hon alldeles själv rullat iväg med stolen en lång bit, personalen var impade och likaså vi. Tuvan passade på att sitta en stund i mormors knä och fick mycket kindgos av mormor som verkade nöjd.


Väl hemma igen tog vi en bakelsefika för att fira att sommarlovet nu äntligen är här, många, långa, lata dagar med förhoppningsvis lite sol, bad och värme...känns väl lite så där halvtrist att mamman måste iväg och jobba i kväll...vill också ha sommarlov ;O)




3 kommentarer:

Heimlaga sa...

Härligt med sommarlov! Imponerande om Tuvis hölls i bänken, jag har skuggat vår lilla G i och runt två kyrkor nu på skolavslutningar. Det roligaste händer ju där framme!

Madelene sa...

Va goa! :0)

Anonym sa...

Jag har varit slö och inte vare sig bloggat eller kikat runt på någon dag. Men skönt att höra att ni har fått sommarlov och att det går framåt för er mormor...Underbart!