söndag 7 mars 2010

På fullt allvar

Antagligen har man fått aaaaningens för lite sömn när man 15 minuter efter nattens blöjbyte upptäcker att man i själva verket inte alls bytt någon blöt blöja utan helt enkelt satt på en ny blöja ÖVER den gamla!!!
.
Börjar på allvar fundera på om jag födde ut hela jäkla hjärnan under förlossningen.

7 kommentarer:

Madelene sa...

Haha! Antagligen för lite sömn! Eller så kan man helt enkelt skylla på amningen! Amning är redan konstaterat hjärncellsdödande!

Sandra -Vildkatten sa...

Haha, förlåt om jag skrattar. Men så knasiga saker som kan hända. Va skönt du upptäckte det så pass tidigt ändå. Hoppas du får sova lite snart. Här tog det 7 månader...

6-barns mamma sa...

"ler" Mer sömn skulle kanske behövas, men som Madde skriver så tar ju även amningen mycket kraft inklusive hjärnkraft! Hoppas du får chans att vila lite på dagarna när Tuvaliten är på dagis, men jag känner igen mig glömmer både tider o saker...brukar bli bättre när jag slutar amma.

TuvaLiten sa...

Madelene; Antar att mina drygt fyra år aom ammande satt sina spår då! ;O)

Sandra; Tuvis är 2½ år nu och har nog aldrig sovit en hel natt än så...

6-barns mamma; Sova på dagarna är bara att glömma, Tuvis går inte på dagis längre. Men förhoppningsvis blir det väl bättre så småningom...om ett år eller två;O)

Carola m 8 sa...

Haha:) Vad roligt:)
Sov gott;)

Strömming sa...

HAha, jag hittade den försvunna mjölken i frysen häromdagen! Lite för lite sömn här också!

TACK för den fina PIFen! Kjolen passar bra och mössan kommer bli toppen när det blir lite varmare ute. I ville dock lägga rabarber på den också och blev arg när den inte gick att få på - hon älskar mössor haha! Utbrast -Booo? näää? IIIISS! (Brorsans mössa? Nej den är min!)
TACK TACK!

TuvaLiten sa...

Strömming; vad bra att det passade! Som sagt, kjolen hade jag haft klar sedan länge men sen kom jag liksom inte längre ;O)

Vi lägger alltid oöppnade mjölkpaket på översta hyllan i kylslåpet.Men härom dagen hade visst virrpannan lagt dit ett öppnat!= ett porlande vattenfall i hela kylskåpet ;O)