fredag 17 april 2009

...hmmmmm igen...


Okej, del 2 av min virkning är klar och nu börjar även jag själv fundera på vad sjutton det ska bli av det hela, eller är det bara jag som får konstiga bilder i huvudet ;O)
Men jag lovar, det är inte en vuxenleksak!
...fortsättning följer...

10 kommentarer:

Ulrica sa...

Din snuskis, tänk om det är barn här inne, ja,det är det förresten, Alexandra sitter bredvid mig men jag har sagt åt henne och blunda =)

Ulrica sa...

Förresten nu kom min man också och tittade, han fruser på vintern så han vill också ha en...fast kanske inte riktigt så smal, jag menar stoppar man blodet helt så kan den ju ramla av och då lär det inte bli fler barn här och allt är ditt fel =)

TuvaLiten sa...

Skrattar så jag gråter!! Kanske om man använder en större virknål...tål att tänkas på...återkommer med prisuppgifter till mannen ;O)

Älskade Hjärtegryn ® sa...

jag tror att det ska bli en elefant :)

Anonym sa...

Snoppvärmare!!!

TuvaLiten sa...

Linda; det trodde jag med, men jag börjar undra! Kanske bäst att jag håller mig till symaskinen och överlåter virkning till folk som kan det där med luftmaskor, fastmaskor och elefantstorlekar ;O)

Ninni; Jag börjar tro att du har rätt! ;O)

Madelene sa...

Det här kunde jag inte ens kommentera! Finns så mycket jag vill skriva så jag skiter i det och skrattar mig till döds för mig själv istället! :0) hmpf!

Heimlaga sa...

Verkar klart mysko!!
Jag har utmanat dig att gå med i tipspromenaden på min blogg!

Fia sa...

Hihi. Helt underbart...mina tankar går nog mer åt mansvärmare än åt elefanter..och jag vet vad min karl skulle tänka på direkt! Håller med Madelene...vet knappt vad jag ska skriva! Stort smile!

6-barns mamma sa...

Nyfiken på vad detta ska bli?