fredag 3 april 2009

Tävlingen avgjord!!



Alla som anmälde sig till mösstävlingen fick sitt namn nerskrivet på en liten lapp ( de som länkat i sin blogg fick alltså två lappar var med sitt namn på). Lapparna blandades sedan ordentligt...



...noga väljer Tuvis ut en lapp ( till protokollet bör tilläggas att lappväljaren är långt ifrån läskunnig, så inget fusk alltså ;o) )



...överlämnar vinnarlappen till mammakontrollanten...



...där vi läser Marie_AOA , GRATTIS!!!

7 kommentarer:

Ulrica sa...

Grattis till Marie då :) Ja, att Tuvis är en fin och ärlig människa det visste jag ju redan men nästa gång ska jag ta ett snack med henne innan hon drar en lapp...gillar hon choklad kanske ;)

TuvaLiten sa...

Choklad! pyttsan, mutor emottages icke, vilket sätt...statens kontrollant tar sitt arbete på stort allvar...choklad...skakar på huvudet...fy på dig Ulrica...(viskar: fem bokstäver, brukar förvaras väldigt kallt, sitter på en pinne...;o)...)

Heilt spesiell sa...

Gratulerer til Marie!!:D

Madelene sa...

Gulligt då! :0)

Mailade Vistaprint i alla fall och jag har inte lagt in nån beställning! Hehe! Kan hända att jag helt glömde bort att skicka in den då jag sprang emellan datorn och köket vid det tillfället! :0) Fär göra om allt igen då.

Ulrica sa...

Tack för tipset =) En fastfrusen uggla som sitter på en pinne......jag springer genast ut och letar =)

Anonym sa...

Ja det där blev ordentligt gjort - det ser jag det!! Så det är bara att gratulera henne till mössan! :-)

Madelene sa...

Aha! :0) Ja jag har haft funderingar på just den metoden :0) Har man mått så är det ju inte så himla svårt att få till rätt långd, men är alltid roligt att chansa lite så att man får lite spänning i det hela :0) Blir så mycket roligare då när det passar :0)